Tuesday, December 7, 2010

why ?

Sayaa sedihh sangaad :'( kenapaa ? kenapa mcm tuu ? apa salaah sayaa ? awak tahu ta ? saya ni adaa kawan . tapi kawan sayaa ta semuaa baek dgn saya dgn ikhlaas . Cuma satu jea ! Kawan SEMENDA sayaa tetaap paling sayaang pada saya ! Dekaat VA , saya ada kawan . Tapi ta semua sayaang saya . Saya tahuu . Saya ada kakak , tapi , kakak saya punn sayang kawan dye lebihh dari saya . Kenapa ? Entahh laa :'( Saya sedihh sangaad . Adaa owang menyumpaah saya . Tuduh sayaa macam-macam . Awak tahuu apa perasaan sayaa ? Awak ta tahu . Yes , awak ta paam perasaan saya . Tape , saya paam . Tapi , ta bolehh ke awak dengaar mslh sayaa ? Tu jea sayaa mintaak . Saya ta mintaak awak selesaikan mslh saya . Cuma dengaar jea . Susaa sangaad ke ?? Yes , saya tahu , awaak tengok saya hepy jea kann ? Tapi tade sape punn tahu aty sayaa ni .

Saya mintaak maaf sbb bebankan awak dgn mslh saya . Saya takan bebankan awak lagi . Saya tahu awak da bosaan dengaar ceritaa sayaa kann ? Tapi saya ta tahuu na ceritaa dgn sape lagi . Awaak jea saya ade . tapi , awak maraahh saya . Kenapa ? Saya betulbetul terasa . Slame ni awak buad mcm tuu saya ta kesaa . Tapi kali ni sayaa sedihh sangaad . Saya ta tahuu kenapa :'( Saya bukaan saje na buad mcm tuu , tapi awak pulaak maraah saya lagi . Salaah ke saya ? Saya mintak maaf . Saya ta sangke awak ckp mcm tuu . Slame ni mesty awak terpakse je dgn saya kan ? Sayaa off terus , sbb saya ta sanggup awak maraah sayaa lagi :'( Saya mintaak maaf .

Semalam saya tertidur bilaa dah penaat menangis . Penaat sangaad . Pagipagi saya bangun , saya tengok handphone . Sayaa tahu awak mesty cuba pujuk saya . terima kasihh . Tapi saya tana awak buad sume tuu sbb tepakse . Saya cuma na awak sayang saya jea . Dengan ikhlas bukaan terpaksaa :'( Sekaraangg saya luahhkan perasaan saya . Saya memaang na awak tahu . Dahh lama saya ta menangis mcm ni . Tapi mlm tadi sayaa menangis . mesty awak gelaak kan ? Saya menangis sbb awak . Sukaa aty awak laa na cakaap ape . Saya da ta kesaa . Terima kasihh utk segalanya . SAYANG SAYANG AWAK , tahu ?cute girl and handsome guy , please click LIKE below :D